عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 5 شهريور 1398
بازدید : 145
نویسنده : محمد
پلمپ دفترها
در این مقاله با چگونگی پلمب دفتر ها تجاری آشنا می‌شویم . هم‌چنین خوا هیم خاطرنشان کرد در شرایطی‌که دفتر ها کمپانی خویش را پلمب نکنیم چه اتفاقاتی می‌ افتد .
پلمپ دفترها تجاری چه طور صورت می­‌گیرد؟
پلمب دفترها از روش سامانه ثبت شرکت‌ها و شرکتهای غیرتجاری انجام می­شود . که نیز برای افراد حقیقی وواقعی و نیز حقوقی قابلیت و امکان پذیر است . افراد واقعی و حقوقی بایستی سال مالی و ماه مالی و روز مالی را معلوم نمایند . و یک نشانی ظریف برای اخذ محل کار در سامانه وارد نمایند . دفترهایی که برای افراد در دست است دفتر ها پنجاه برگ , صدبرگ و دویست برگ است .
شیوه پلمپ دفتر ها

دفترها پلمب شده از مورخ التماس به آن‌گاه تنها در به عبارتی سال مالی معتبر میباشند . واضح است افراد حقوقی و واقعی برای استعمال از این قابلیت و امکان بایستی قبلی از آغاز سال مالی مبادرت به به‌این التماس نمایند . و چه بسا المقدور انجام کارها پلمپ دفتر ها تجاری خویش را به ماه های آخرین سال موکول نکنند .

در قدم انتها سامانه و پس از کامل شدن داده ها و زدن سوییچ «پذیرش نهایی» و چاپ کردن از «رسید قبول اینترنتی» الزامی است . نیز چنین پرینت «اظهارنامه پلمب دفتر ها تجارتی» را فراموش نکنید .

پس از ارسال و پست مدارک , درج بارکد پستی و مورخ تحویل مدارک به پست در سامانه الزامی است . این مبادرت را میتوانید از دفترها گزیده پستی التماس نمائید .

پرداخت هزینه‌های پلمپ دفتر ها تجارتی در سامانه و به صورت اینترنتی بعداز تایید متخصص سازمان ثبت شرکت‌ها انجام می شود . درخواست کننده اس ام اس را اخذ کرده و به بخش «پیگیری در خواست در سامانه» وارداتی و میتواند هزینه را پرداخت کند .

دفترها پلمب شده پس از پرداخت هزینه‌ها , در سامانه از روش پست پیشتاز برای درخواست کننده ارسال میشوند . گویا است دفتر ها ذی‌ربط فقط به آدرسی که در قدم نخستین به وسیله درخواست کننده مندرج ارسال می شود .

انصراف از خواهش در سامانه , هنگامی قابلیت و امکان پذیر است که حالت قبول به صورت «پذیرش موقت» درآمده باشد . در غیر این صورت , انصراف از خواهش در سایر موقعیت ها قابلیت و امکان پذیر نیست . پس گذشته از آخری کردن قبول اینترنتی , از درستی تمامی داده ها وارداتی مطمئن گردید .
پیامد عدم پلمپ دفتر ها چه چیزی است ؟

در‌حالتی که دفتر ها خویش را پلمب نکنیم چه می‌شود؟ همگی شرکت‌ها طبق ضابطه بایستی دفتر ها خویش را پلمب نمایند و بعد از آن می‌­توانند کد اقتصادی اخذ نمایند . بعد از اخذ کد اقتصادی کمپانی قادر است مفاصا اکانت مالیاتی خویش را اخذ نماید . به این ترتیب او‌لین گام برای این‌که کمپانی نشان دهد درخصوص مالیات واضح است , ارائه دفتر ها رسمی است . در صورت عدم قبول محل کار و یا این که خلل و نقص در دفتر ها شرکت‌ها , به وسیله سازمان کارها مالیاتی جریمه می‌­شوند .
چه کار هایی مربوط به پلمپ دفتر ها تجاری هستند؟

برای اخذ کارت بازرگانی , کلیه افراد واقعی و حقوقی ملزم می باشند که پلمپ دفترها تجاری را انجام دهند . به‌این صورت که اولی گام برای اخذ کارت بازرگانی , اخذ اظهارنامه پلمب دفتر ها از سازمان ثبت شرکت‌ها و شرکت ها غیرتجاری است . بدین صورت که فرد ابتدا بایستی پلمپ دفترها تجاری را از روش سامانه ثبت شرکت‌ها انجام دهد . آنگاه با کامل شدن نام نویسی , به سازمان ثبت شرکت‌ها مراجعه و اظهارنامه را دریافت کند


:: برچسب‌ها: پلمپ دفاتر ,
تاریخ : دو شنبه 4 شهريور 1398
بازدید : 191
نویسنده : محمد

ثبت کمپانی
ثبت کمپانی قرادادی تجاری است که گاه فی مابین اشخاص حقیقی و واقعی ) مردمان معمولی ( و حقوقی ) موسسات ( بسته می شود تا سازه بر آن سرمایه , بضاعت یا این که رابطه ها خویش را در چهار چوب مقررات برای کسب بهره به شراکت بگذارند و قانون ها حاکم بر ثبت شرکتها تایین کننده چگونگی این رابطه ها می‌باشد . تعریف مطرح شده یکی بی آلایش ترین و واضح ترین تعاریف ثبت موسسه ها هست .
ثبت کمپانی مزایای گسترده ایی دارااست چه از حیث ارتباط ها میان شرکا و چه از بابت رابطه ها شرکا و مراجعین آن‌ها که بعضی از این مزایا عبارتند از :
1 - ثبت کمپانی به کار اقتصادی اشخاص اعتبار خاصی می‌بخشد و موجب ساخت تما یل بیشتر از سمت اشخاص برای ساخت همیاری میشود .
2 - ثبت نمودن کمپانی نشان دهنده این کلیدی میباشد که برای به‌وجود اوردن این شخصیت حقوقی توجه های واجب شده از سمت مراجع ذی‌ربط انجام یافته و قانون ها آن رعایت شده است و عمل این موسسه در چهار چوب ضابطه میباشد لذا باعت تولید احساس اعتماد در مشتریان است .
3 - ثبت کمپانی از دید تولید اعتماد در داد و ستد کنندگان با کمپانی در رتبه ی بالایی از اهمیت بر خوردار است , چون هر که قراداد مهمی با کمپانی انعقاد می‌نماید می بایست بداند که سرمایه کمپانی تا چه میزان است و اختیار مدیران کمپانی تا چه حدودی بوده و بالاخره توان و بضاعت و توان این شخصیت حقوقی به چه میزان است ( مورد ها با اهمیت هر کمپانی در جراید کثیر و نشر اگهی می شود تا تمامی به‌این اساسی مطلع باشند )
بنابر این برای دستیابی به کسب و کار اقتصادی گسترده و ضابطه مدار ثبت کمپانی خیر صرفا اثر گذار بلکه واجب می‌باشد .
با اعتنا به شناخت اساسی و مزایای ثبت کمپانی اکنون با بعضا از مهم ترین می بایست ها و نباید های ثبت کمپانی آشنا می شویم :
1 - همه افراد حقیقی وواقعی و حقوقی از جمله اهل ایران و فرنگی ( در صورت احراز حالت ) می‌توانند ثبت کمپانی کنند .
2 - دارا بودن سو پیشنه افراد مانعی جهت ثبت کمپانی نیست . صرفا نمی توانند جز هیئیت مدیره و مدیریت ادله و بازرسین باشند .
3 - افراد فرنگی با رعایت مقررات می‌توانند سوای سهیم اهل ایران به صورت 100 % در جمهوری اسلامی ایران کمپانی ثبت کنند .
4 - یک سری کمپانی با نیز می‌توانند فارغ از وجود افراد واقعی کمپانی مستقلی ثبت کنند .
. هر شرکتی در کشور‌ایران تشکیل می شود راءس کلیدی ان در کشور‌ایران است و ماهیت اهل ایران به حساب آورده می شود . موسسات فرنگی که بخواهند در جمهوری اسلامی ایران به کارها تجارتی یا این که صنعتی یا این که اداری عمل داشته باشند می بایست در سازمان ثبت سندها تهران به ثبت رسیده باشد .
در ضابطه تجاری جمهوری اسلامی ایران اشخاص میتوانند با اعتنا به جور عمل و کسب و کار خویش و همینطور ارتباط ها میان شرکاء و مشتریان یکی گونه های موسسه ها هفت گانه همگانی را ثبت کنند این مجموعه شرکت های عبارتند از :
1 - کمپانی سهامی
2 - کمپانی متعهد محدود
3 - کمپانی تضامنی
4 - کمپانی مختلط غیر سهامی
5 - کمپانی نسبی



:: برچسب‌ها: ثبت شرکت , ثبت کمپانی ,

به وب سایت من خوش امدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)





RSS

Powered By
loxblog.Com